αρχική arrow υπηρεσίες
Υπηρεσίες
Ο Ελαιώνας της Γέρας, είναι ένα συγκρότημα από αυτόνομους παραδοσιακούς ξενώνες , ο οποίοι συνδυάζουν την νησιώτικη απλότητα και γοητεία της υπαίθρού με την σύγχρονη πολυτέλεια και άνεση. Αυτό το στοιχείο, διαφαίνεται όχι μόνο στην αρχιτεκτονική των κτηρίων αλλά και στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που λαμβάνουν χώρα στον ξενώνα. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η προνομιακή μεταχείριση του επισκέπτη αποτελεί παράγοντα-κλειδί της επιτυχίας του Ελαιώνα της Γέρας. Όσοι επισκέπτονται τον Ελαιώνα μένουν ικανοποιημένοι όχι μόνο με την σπιτική φιλοξενία, φιλική διάθεση και εξυπηρέτηση του προσωπικού αλλά και με την προσφορά ενός ευρύ φάσματος υπηρεσιών και παροχών, υψηλής στάθμης.

Η παραδοσιακή και τοπική γαστρονομία η οποία αποτελεί, αναπόσπαστο κομμάτι της ποιοτικής και ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στον Ελαιώνα, προσφέρεται κατά τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές, που συνάδουν όσο το δυνατό περισσότερο στα οικιακά πρότυπα του τόπου.

Παράλληλα στον Ελαιώνα, υπάρχει παρασκευαστήριο-εκθετήριο όπου κάποιος πέρα από τις λαχταριστές σαλάτες, κρύα σάντουιτς, επιδόρπια, γλυκά, ροφήματα και αφέψημα μπορεί να βρει λάδι δικής μας παραγωγής και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία είτε φτιάχνονται από αγνά υλικά του αγρόκηπου ή από τους γυναικείους συνεταιρισμούς.

Λόγω της απόστασής αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων μας προσφέρονται  και υπηρεσίες μεταφοράς από το Λιμάνι/Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προς τον ξενώνα και ανάποδα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρεώνεται, δεν είναι πάντα διαθέσιμη και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του ξενώνα. Δυνατότητα μεταφοράς έως τεσσάρων ατόμων. Επίσης, υπάρχει και το παραδοσιακό ψαροκάικο, το οποίο χρησιμοποιείται είτε για λόγους μεταφοράς των επισκεπτών σε διάφορες παραλίες είτε για λόγους διασκέδασης τους όπως συμμετοχή στο ψάρεμα ή σε μονοήμερες εκδρομές

Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδευτή, ο οποίος αποζητά όλο και περισσότερο μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση παροχής ποιοτικών διακοπών, ο Ελαιώνας της Γέρας κάνει ένα βήμα μπροστά παρέχοντας σε συνεργασία με την Gera's Car Rental, εκτός διαμονής και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων υψηλής στάθμης και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Ελαιώνας της Γέρας τώρα συμβάλει ώστε η ανάμνηση του ταξιδιού στην Λέσβο να γίνει ακόμα πιο έντονη δίνοντας την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βιώσουν μια αυθεντική και αναζωογονητική εμπειρία στο χώρο του, μέσω της συνεργασίας του με άριστα εκπαιδευμένους θεραπευτές οι οποίοι εξειδικεύονται σε κλασσικές και εναλλακτικές θεραπείες μασάζ όπως κλασικό μασάζ, ρεφλεξολογία και ταυλανδέζικη μάλαξη.

Το κτήμα του ξενώνα τέλος, διατείθεται, εκτός την περίοδο του Ιουλίου και Αυγούστου, για την οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων μικρής κλίμακας όπως δεξιώσεις, εταιρικά events, παιδικά πάρτυ, επετείους, γενέθλια, ονομαστικές γιορτές κτλ
 
 
 
web design by :