αρχική arrow πολιτική του ξενώνα
Πολιτική του ξενώνα

Αφίξεις / Αναχωρήσεις

Η είσοδος των επισκεπτών στα δωμάτια των ξενώνων γίνεται συνήθως μετά της 12 π.μ. Αντίθετα, οι αναχωρήσεις πρέπει να γίνονται μέχρι της 11π.μ. Στις αναχωρήσεις που γίνονται μετά της 14:00, υπάρχει επιβάρυνση 50 % επί της τιμής του δωματίου ανά ημέρα διανυχτέρευσης. Αν για οποιοδήποτε λόγο, οι επισκέπτες προκαλέσουν ζημία ή φθορά στο οίκημα, θα επιβαρυνθούν με το επιπλέον κόστος αποκατάστασης της ζημιάς.

Κρατήσεις

Σύμφωνα με την πολιτική κρατήσεων του Ελαιώνα, θα ζητηθεί από τους επισκέπτες προκαταβολή που θ' αντιστοιχεί στο 30% του συνολικού ποσού διανυχτέρευσης και η οποία θα πρέπει να καταβληθεί μέσα σε 7 μέρες. Το ποσό αυτό, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό του επισκέπτη, ενώ το υπόλοιπο καταβάλλεται την ημέρα της αναχώρησης. Η κατάθεση της προκαταβολή επιβεβαιώνει πλήρως την κράτηση. Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής της, πέραν της συμφωνημένης περιόδου, δίνεται το δικαίωμα στον οικοδεσπότη να διαθέσει τα δωμάτια και πάλι στην αγορά

Ακύρωση Κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς το αργότερο 21 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σε αυτήν την περίπτωση η προκαταβολή επιστρέφεται (-5% για τις κρατήσεις της τράπεζας αν η προκαταβολή έχει δοθεί με πιστωτική κάρτα) αλλιώς ο πελάτης υποχρεούται στην καταβολή αποζημίωσης για το ήμισυ του ποσού  της συμφωνηθείσης περιόδου (Ν. 1652/86 ΦΕΚ 167 Α). Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μείωσης του αριθμού των διανυκτερεύσεων.


Πρόωρη Αναχώρηση

Στις περιπτώσεις πρόωρων αναχωρήσεων των φιλοξενούμενων θα καταβάλετε το ήμισυ του ποσού διαμονής που αναλογεί στις υπόλοιπες ημέρες που δεν πραγματοποιήθηκε η διαμονή. 


Non Show

Σε περίπτωση μη εμφάνισης των πελατών, χωρίς ειδοποίηση, υποχρεούνται στην καταβολή αποζημίωσης ολόκληρου του ποσού διαμονής τους.

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτικές κάρτες όπως Mastercard,Maestro,UnionPay και Visa είναι αποδεκτές. Δεν είναι αποδεκτές οι προσωπικές επιταγές

Προσφορές & Εκπτώσεις

Η εκπτωτική πολιτική του Ελαιώνα έχει εφαρμογή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- Σε όλους τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες
- Για 2 και 3 εβδομάδες διαμονή
- Εκπτώσεις για πρόωρες κρατήσεις

Οι εκπτώσεις ισχύουν για όλο τον χρόνο. Δεν έχουν σταθερό ποσοστό αλλά μεταβάλλονται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του οικοδεσπότη.

Εξοπλισμός Ύπνου Ιματισμός και υπηρεσία πλυντηρίου

Μαξιλάρια, παπλώματα και σεντόνια προσφέρονται σε όλα τα δωμάτια του Ελαιώνα καθώς και υπηρεσίες πλυντηρίου.
Κατοικίδια

Κάθε είδος ζώου είναι ευπρόσδεκτο, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση για το κάθε ένα

 
 
 
web design by :