αρχική arrow διαμονή arrow προσφορές
Προσφορά Πάσχα

Μ’ αφορμή την γιορτή του Πάσχα, σας προτείνουμε να περάσετε ένα υπέροχο γιορτινό τετραήμερο στον κόλπο της γέρας απολαμβάνοντας  την ζεστή φιλοξενία στον Ελαιώνα της Γέρας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προσφορά Πακέτο Διαμονής, Γέυσης & Χαλάρωσης
  Για την περίοδο Οκτώβρη-Απρίλη  σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον Κόλπο της Γέρας -μόλις  25 χλμ από την Μυτιλήνη-και ν' απολαύσετε το τριήμερο σας, συνδυάζοντας τη ζεστή και αυθεντική φιλοξενία με τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και δραστηριότητες χαλάρωσης.

  Η προσφορά περιλαμβάνει
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρωμένο Πακέτο Διαμονής, Γεύσης, Χαλάρωσης & Περιήγησης
Η ευρύτερη περιοχή της Γέρας, μια τοποθεσία με πλούσια εναλλαγή τοπίων και χρωμάτων η οποία συνδυάζει το ορεινό με το υγρό στοιχείο, αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους και ελκυστικότερους προορισμούς για αποδράσεις στο νησί της Λέσβου. Έτσι για την περίοδο Οκτώβρη μέχρι Ιούνη σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εναλλακτικού τουρισμό συνδυάζοντας τη ζεστή και αυθεντική φιλοξενία με τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και δραστηριότητες περιηγήσεως και χαλάρωσης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διοργάνωση Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Με Αφορμή Το Μάζεμα Της Ελιάς
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η επίδοση σε δραστηριότητες αγχολυτικού χαρακτήρα  μπορεί να επιφέρει σε μεγάλο βαθμό, μια κατάσταση  χαλάρωσης στον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, με αφορμή την δραστηριότητα του μαζέματος του ελαιοκάρπου, η οποία  λαμβάνει χώρα κατά την χειμερινή περίοδο (Νοέμβρη¨- Ιανουάριο), o Ελαιώνας της Γέρας προτείνει μια ευχάριστη απόδραση μέσα στην καρδιά του χειμώνα, προσκαλώντας τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε ένα μικρής κλίμακας πρόγραμμα υπαίθριων δραστηριοτήτων κυρίως αγροτικού χαρακτήρα έτσι ώστε να βιώσουν από κοντά την αληθινά γαλήνια και γοητευτική ατμόσφαιρα της υπαίθρου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προσφορές Εθελοντισμός

Discounts for Volunteers!!!!

We provide discounted accommodation for volunteers who are planning to visit Lesvos island and they are looking for accommodation. For direct booking(contact us to provide you the special code for discount) or information regarding discounts please email us or give us a call.

 

 

 
 
 
web design by :