αρχική arrow δραστηριότητες arrow στον ελαιώνα
στον ελαιώνα
Εκτός από τις υπαίθριες δραστηριότητες , οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, οι οποίες είτε λαμβάνουν χώρα μέσα στον χώρο του κτήματος είτε σε συνεργασία με τον Ελαιώνα.

Οργανωμένες Ποδηλατικές Διακοπές
lesvosride.jpg
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεμινάριο Ελληνικής Γλώσσας

Σεμινάριο Ελληνικής Γλώσσας

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Αερολέσχη Μυτιλήνης

Για τους λάτρεις της αεροναυτιλίας και της μεγαλύτερης εξερεύνησης του ελληνικού τοπίου υπάρχει η Αερολέσχη Μυτιλήνης, ο ειδικός στις πτήσεις συνοδείας στο νησί της Λέσβου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιππασια με αλογα στην ύπαιθρο της Γέρας

Ο Ελαιώνας σε συνεργασία με οδηγούς οργανώνει εκδρομές με άλογα στην περιοχή της Γέρας. Σημείο αναφοράς ο κάμπος και οι πρόποδες του βουνού «Καρυώνας» με διαδρομές μοναδικής ομορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα Μονοήμερης Πεζοπορικής Εκδρομής στην Λέσβο
Για τους λάτρεις του περιπατητικού τουρισμού, ο Ελαιώνας της Γέρας σε συνεργασία με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού, wandem-auf-lesvos, διοργανώνει μονοήμερες πεζοπορικές περιηγήσεις στην ευρύτερη περιοχη της Νοτιοανατολικής Λέσβου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαγειρική
O Ελαιώνας της Γέρας είναι το κατάλληλο μέρος για όσους επιθυμούν να γευτούν γαστρονομικές εμπειρίες στις διακοπές τους και να γνωρίσουν από κοντά την κουζίνα της Λέσβου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγροτικές εργασίες
Συνεπαρμένοι από την άθικτη φυσική ομορφιά της περιοχής, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν την αληθινά γαλήνια και γοητευτική ατμόσφαιρα του μέρους με το να κάνουν περιπάτους ή ν' απασχοληθούν με αγροτικές δραστηριότητες ήπιας μορφής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδρομη με καϊκι & Ψάρεμα
Εκδρομή με παραδοσιακό καΐκι μέσα και έξω από τον κόλπο της Γέρας. Η εκδρομή περιλαμβάνει στάσεις σε απομονωμένους κόλπους, ακτές, παραλίες, αξιοθέατα και ταβέρνες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Μια καλή δικαιολογία για να επισκεφτεί κάποιος την Λέσβο, είναι η πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο νησί. O Ελαιώνας της Γέρας αποτελεί αρωγός όλων των πολιτιστικών προγραμμάτων, των οποίων στόχος είναι η μύηση των ταξιδιωτών στην πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
 
 
web design by :