αρχική arrow δραστηριότητες
δραστηριότητες
Επιμορφωτικός τουρισμός
Tα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί ειδικές μορφές τουρισμού όπως ο επιμορφωτικός, ο οποίος δίνει την δυνατότητα στους ταξιδιώτες, εκτός από το κλασικό μοντέλο της ξεκούρασης και περιήγησης, να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα προγράμματα επιμορφωτικού χαρακτήρα, αξιοποιώντας έτσι με τον πιο δημιουργικό τρόπο τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αθλητικός τουρισμός
Η Λέσβος είναι ένα νησί με ακαταμάχητη φυσική ομορφιά και αξιόλογη ποικιλομορφία, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη υπαίθριων δραστηριοτήτων αθλητικού χαρακτήρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θρησκευτικός τουρισμός
Η Λέσβος αποτελεί τον πλέον λατρευτικό προορισμό για χιλιάδες προσκυνητές. Ο μεγάλος αριθμός μοναστηριών, προσκυνημάτων και εκκλησιών μαρτυρά την πλούσια θρησκευτική κληρονομιά του νησιού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαστρονομικός τουρισμός
Αυτό που διαφοροποιεί την τοπική κουζίνα της Λέσβου είναι ότι δεν έχει εποχικότητα. Οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου κι αν επισκεφθεί κάποιος το νησί, θα έχει την τύχη να γευθεί εξαίρετα τοπικά εδέσματα, φτιαγμένα από φυσικά προϊόντα της Ελληνικής γης και θάλασσας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θεραπευτικός τουρισμός
Ο γεωλογικά ανήσυχος χώρος του Βόρειου Αίγιαου, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού φυσικών ιαματικών πηγών με θεραπευτικές ιδιότητες, στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
 
 
web design by :